Hvem vi er

Engagerede mennesker

Vi har mange forskellige kompetencer og det skaber det miljø som skal være tilstede for at gøre en forskel. Vi elsker det vi laver og sammen med vores samarbejdspartnere finder vi ud af hvordan vi finder løsninger på fremtidens problemer.

Projektet er blevet til i et samarbejde mellem foreningen Selma af 1914, privat personer og virksomheder. Vi samarbejder med Københavns kommune om vores projekt. Alle parter bidrager med de bedste løsningerne til at få løst problemer som de opstår.

“Københavns kommune har vedtaget ti punkter for fremtidens brug af havnen. Et af de punkter er dykning. Det kræver at dykningen bliver udført på sikker måde og i trykke rammer. På steder hvor der kan indhentes tilladelser.”

Der er plads til alle som har lyst til at gøre en forskel. Vi er her for at gøre en forskel, både for naturen men også for andre mennesker. Fritidsdykkere er med til at skabe et renere miljø i havet.

At bruge energi på et projekt som gavner alle, er det som gør livet spændende.
Lars
Entreprenør/ dykkerinstruktør/ Projekt leder.
Kom og deltag i vores aktiviteter og vær med til at gøre vores havn til et bedre sted at leve
Arild
Designer/ Projekt leder.
Her er endeligt et projekt som gavner naturen. Vi oplever også at dykningen bliver mere spændende når vandet er klart og fyldt med fisk.
Jacob
CMAS **
Her er der plads til dig. Skriv eller ring og se hvordan du kan være med
Frivillig
Alle er velkomne.

En ide kan være fantastisk. Men sammen kan vi gøre mere.

Vores samarbejdspartnere

Close Menu
×
×

Cart